Milyen önismereti szolgáltatások közül választhat, ha velem dolgozik?

1. Simon Sinek módszerét követve Találd meg a Miérted!
2. Klasszikus karrier-önismeret
3. Ősi önismereti módszerek

Az önismereti munka fontos mérföldkő lehet az életében, függetlenül attól, hogy milyen megközelítést választ. Az említett módszerek mély és sokoldalú önismeretszerzésre adnak lehetőséget, és egyéni elvonulással összekötve, még közelebb kerülhet önmagához, és talán karrierje következő lépcsőfokához is!

Melyiket válassza az ajánlott önismereti módszerek közül?

Számos okból fordulhat az önismeret felé. Hogy el tudja dönteni, mit érdemes igénybe vennie, adok egy kis segítséget a döntéséhez.

1. A személyes miért megtalálására szolgáló egyben 3 órás egyéni konzultációt annak ajánlom, aki egyrészt olvasta Simon Sinek Találd meg a miérted! könyvét, és az abban található gyakorlat elvégzéséhez keres tapasztalt segítőt. Az élettörténetei, azaz a múltja adja az anyagot, amellyel dolgozunk, és azokat a mintázatokat, amiket feltárunk.
2. A klasszikus karrier-önismereti 3 x 1,5 órás konzultáció önnek szól, ha pályaválasztás előtt áll, vagy munkahely-, esetleg karrierváltást tervez. Ez egy átfogó, mindenre kiterjedő alapos elemzés arról, hogy milyen kompetenciákkal rendelkezik, és hogyan illeszkednek ezek a világ szükségleteihez. Ezeknek a területeknek a kereszteződése mutathatja meg, hogy mi lehet az ön hivatása.
3. Az ősi önismereti módszerek (asztrológia, számmisztika) 1,5 órás konzultáció akkor lehet érdekes az ön számára, ha egyrészt spirituális beállítottsága lévén eleve nyitott az alternatív önismereti munkára. Vagy személyisége mélyebb rétegeinek és dinamikájának megértésére vágyik, például azért mert visszatérő, mély válságokkal küzd, például munka, pénz vagy karrierfrontokon.

3

Önismereti szolgáltatások