Önismereti asztrológia konzultáció

Fedezze fel az asztrológia erejét önismereti szempontból!

Az asztrológia egy ősi gondolkodási rendszer, amely az univerzum égitestei és a földi jelenségek összefüggéseit vizsgálja. Több ezer éves megfigyeléseken alapuló, értelmes ismeretrendszer, amelyből önismereti szempontból sokat meríthetünk.

Sokan nem is sejtik, hogy az asztrológia hogyan segíthet abban, hogy mélyebb betekintést nyerjünk saját személyiségünkbe, adottságainkba, képességeinkbe és motivációinkba, amelyeket aztán sikeresen kamatoztathatunk az élet számos területén.

Bár csak kevés akadémikus vagy tudományos szakember fogadja el teljesen, az emberek széles rétegeiben érezhető egy természetes érdeklődés az ősi önismereti módszerek iránt, amikor saját élményeiket próbálják megfejteni és megérteni.

Elengedhetetlen, hogy túllépjünk az előítéleteken, és felismerjük, hogy az asztrológiától nem a sorsunkról szóló előrejelzéseket kell várni elsősorban, ahogyan azt a hagyományos gondolkodás tartja. Sokkal inkább azt, hogy mélyebb megértéshez jussunk alapvető jellemvonásainkról, adottságainkról, és megtaláljuk helyünket a világ szőttesében.

2002-ben kezdtem el komolyan asztrológiával foglalkozni, amikor elkezdtem egy humanisztikus szemléletű asztrológiai képzést. Az ismereteimet később karmikus asztrológiával és számmisztikával egészítettem ki. 2014-ben indítottam a karrierhoroszkóp szolgáltatásom, és azóta állok az asztrológia és számmisztika iránt érdeklődő ügyfeleim szolgálatára, így az önére is, ha igényt tart rá.

Ebben az esetben a konzultáció előtt legalább két héttel szükségem van az ön pontos születési dátumára (év, hó, nap, óra és perc), valamint a születése helyére (város). A horoszkópelemzés feltétele az óra és perc pontos ismerete, amit ha nem tud, javaslom, írjon egy kérvényt a kórháznak, ahol született, és kérje ki a születési kartonját. Általában díjmentesen kiadják.

Az önismereti szempontú asztrológiai konzultáció: 45 000 Ft, online történik Skype-on vagy más online csatornán. Így bármilyen, az ön igényeinek megfelelő helyszínre elvonulhat, a modern technológia segítségével találkozunk. Ha a Velencei tó környékét választja, akkor személyesen is van mód az együttműködésre.

A szolgáltatást a Karriershop.hu honlapon vásárolhatja meg, amelyet az Irány a shop! gombra kattintva ér el. Vegye fel velem a kapcsolatot időpontegyeztetésre az info@karriershop.hu-n vagy a 70-636-3538-as telefonszámon!

Asztrológiai konzultáció