Milyen karrier és életvezetési újratervezési szolgáltatások közül választhat, ha velem dolgozik?

1. Új karrierirány – karrierút újratervezése egyéni workshop
2. Karriertervezés konzultáció
3. Életvezetési újratervezés konzultáció

Szolgáltatásaimat Skype-on vagy más online csatornán érheti el, kivéve, ha a Velencei-tóhoz közel vonul el, és a személyes találkozó mellett dönt.

Az önismereti, karrierfejlesztési és életúttervezési szolgáltatásaimat a Karriershop.hu honlapon vásárolhatja meg. A megrendelés után, kérem, vegye fel velem a kapcsolatot időpontegyeztetésre az info@karriershop.hu vagy a 70-636-3538-as telefonszámon! Bármilyen kérdés is vetődne fel önben, örömmel állok a rendelkezésére, hívjon bátran!

Melyiket válassza az ajánlott újratervezési szolgáltatásaim közül?

1. Új karrierirány – 3 órás egyéni online workshop önnek szól, ha nagyobb ívű váltást is el tud képzelni, nem csupán munkahelyváltást. Olyanoknak ajánlom elsősorban, akik elveszettnek érzik magukat, nem találják a helyüket szakmai vonalon, és szeretnék tisztán látni, milyen lehetőségek közül választhatnak.
2. Karrierterv készítése – 1,5 órás egyéni online konzultáció elsősorban olyanoknak, akik nem feltétlenül szeretnének állást vagy karriert váltani, ugyanakkor nem látják a cégen belüli karrierelőrelépési lehetőségeket. Szeretnének egy karriertervet a kezükben saját indíttatásból vagy a munkaadójuk kérésére. Cégeknek is ajánlom, amelyek külsős szakemberrel oldanák meg karriertervezést.
3. Életvezetési újratervezés – 1,5–2 órás egyéni, online konzultáció, amelyhez otthoni előzetes felkészülés szükséges. Ez az ajánlat kifejezetten az üzleties, stratégiai gondolkodású ügyfeleknek szól, akik szeretnék áttekinteni az életüket karrierjükön túl is. Egy hétlépéses életstratégiai folyamaton keresztül vezetem önt, ami megnyithatja a kaput élete új irányaiba.

3

Újratervezési szolgáltatások