Klasszikus karrier-önismereti egyéni workshop

Fontos pályaválasztási, munkahely vagy karrierváltás döntés előtt áll?

3 x 1,5 órában, online konzultáció

Vannak olyan pillanatok az életben, amikor fontos megállni, és alaposan elgondolkodni, elsősorban önmagunkról. Az önismeret fejlesztésének első lépése az, hogy őszintén szemügyre vesszük önmagunkat, és kemény kérdéseket teszünk fel magunknak arról, kik is vagyunk valójában. Ám ehhez időre és támogató környezetre van szükség. Sokkal könnyebb ezt megtenni, ha ezeket a kérdéseket valaki más teszi fel nekünk, aki figyelmesen meg is hallgatja a válaszait.

A karrier-önismereti egyéni workshop abban segíthet önnek például, hogy

  • megismerheti saját értékrendjét,
  • betekintést nyerhet hiedelmeibe és azok hatásába,
  • kiderítheti motivációit,
  • segít megfogalmazni, mihez ért szakmailag,
  • feltárhatja készségeit,
  • felismerheti személyisége legfőbb jellemvonásait,
  • áttekintheti eddigi eredményeit.

A Karrier-önismereti egyéni workshop három beszélgetésből áll, melyek között otthoni feladatokat is kap. Ezek a beszélgetések és feladatok segítenek önnek abban, hogy körbejárja és átfogóan megvizsgálja a karrier-önismeret minden fontos témakörét.

A workshop Skype-on vagy más online csatornán keresztül zajlik, hogy kényelmesen és rugalmasan tudjunk együtt dolgozni. Ha azonban egy egyéni elvonulás keretében dolgozna önmagán a Velencei tó környékén, akkor személyesen is van mód az együttműködésre.

Minden kérdésére szívesen válaszolok, és segítek önnek abban, hogy meggyőződjön arról, hogy azt a szolgáltatást válassza, amire leginkább szüksége van.

A három alkalom díja összesen 45 000 Ft, mely tartalmaz egy karrier-önismereti munkafüzetet is.

A szolgáltatást a Karriershop.hu honlapon vásárolhatja meg, amelyet az Irány a shop! gombra kattintva ér el. Vegye fel velem a kapcsolatot időpontegyeztetésre az info@karriershop.hu-n vagy a 70-636-3538-as telefonszámon!

Karrierönismeret