Karriertervezéshez keres segítséget?

1,5 órás online konzultáció

A mai bizonytalan világban nem érdemes a véletlenre bízni a karrierünket. Nem lehet csak úgy bízni a tehetségmenedzsment rendszerekben sem, hogy azok jelöljék ki számunkra az utat. Sokkal jobb és hatékonyabb, ha saját kezünkbe vesszük az irányítást.

A legtöbb ember számára a karrierjében az a legnagyobb akadály, hogy nem tudja pontosan meghatározni, merre szeretne haladni, mire szeretne fókuszálni. Egy karriertanácsadó ilyenkor nagy segítség lehet abban, hogy végigvezessen bennünket az önismeret és a karrierstratégia közötti úton.

Ha ön rendelkezik már karrier – önismerettel, és szeretné meghatározni a továbblépés irányát, akkor segítek a stratégiája kialakításában.

Tapasztalt szakértőként velem kéz a kézben tervezheti meg a szakmai életútját, a jelenlegi helyzetétől egészen a kitűzött célok eléréséig. Együtt megtervezzük az utat, megvizsgáljuk a fejlesztendő területeket, és konkrét lépéseket határozunk meg karrierelképzelései eléréséhez.

Ahelyett, hogy egyedül küzd meg a karrierépítés kihívásaival, vegye fel velem a kapcsolatot, és engedje meg, hogy segítsek önnek karrierútja megtervezésében!

Ezt a szolgáltatást elsősorban azoknak ajánlom, akik szervezetükön belül szeretnének előrelépni, ám nem látják világosan a következő lépést.

Emellett olyan cégek számára is kifejezetten ajánlom, ahol nincs dedikált HR-szakember, de felismerik annak értékét, hogy támogassák munkavállalóik karrierfejlődését, ezzel elősegítve munkatársaik megtartását.

A workshop Skype-on vagy más online platformon zajlik. Így önnek lehetősége van arra, hogy bármilyen, az ön által választott helyszínről vegyen részt.

A karriertervezés díja magánszemélynek 25 000 Ft, cégeknek 25 000 Ft + áfa. A szolgáltatást a Karriershop.hu honlapon vásárolhatja meg, amelyet az Irány a shop! gombra kattintva ér el. Vegye fel velem a kapcsolatot időpontegyeztetésre az info@karriershop.hu-n vagy a 70-636-3538-as telefonszámon!

Karrierterv-készítése-szervezetknek-is