Életvezetési újratervezés

1,5–2 órás egyéni konzultáció kimondottan üzleties, stratégiai gondolkodású ügyfelek számára

A vállalati stratégiai projekteket a vezetők különböző kérdéseken keresztül járják körbe, hogy meghatározzák tevékenységük sikerének módját. Magánemberként hasonló folyamatot alkalmazhatunk annak meghatározására, hogyan élhetünk értelmes életet. Ez azzal kezdődik, hogy megfogalmazzuk, mi teszi értékessé az életüket.

Gondolkodtam azon, hogy vajon lehetséges-e az életvezetés újratrevezéséhez olyan stratégiai gondolkodási modellt alkalmazni, amelyet céges ügyfelekkel alkalmazok, hogy magánemberek számára is jobb jövőt segítsek tervezni. A válaszom: igen. Így született meg az Életvezetési újratervezés szolgáltatásom.

Bármikor újragondolhatjuk életstratégiánkat, de bizonyos mérföldköveknél különösen hasznos lehet – például a diplomázás, az első munkahely kezdete, egy előléptetés, vagy akár egy fontosabb életesemény után, mint egy komolyabb betegség, válás, munkahely elvesztése, életközepi válság. Amikor van egy stratégiánk, könnyebben tudunk navigálni ezekben az átmenetekben és nehéz pillanatokban.

Hogyan történik az életvezetési újratervezés?

Egy hétlépéses életstratégiai folyamaton vezetem végig. Az első lépésben meghatározzuk, hogy mit jelent önnek az igazán jó élet. A második lépésben a jövőképéről beszélgetünk, míg a harmadik lépésben a céljait gondoljuk át. A negyedik lépésben áttekintjük, hogyan használja az idejét, majd az ötödik lépésben meghatározzuk, hogyan méri majd az elégedettségét. Az üzleti életben ezt hívjuk sikermutatóknak. A hatodik lépésben összefoglaljuk az eddigi eredményeit, és személyes portfólióelemzést végzünk. Hasonlóan ahhoz, amikor stratégiailag gondolkodunk azon, hogy tartsuk-e meg jelenlegi portfóliónkat, diverzifikáljunk, koncentráljunk, vagy lépjünk be egy új piacra? Az életben az ekvivalens kérdések például: Mi történik, ha továbbra is az életünket úgy éljük, ahogy most? Mi történik, ha változtatunk az irányon? Végül, a hetedik lépésben konkrét tervet készítünk az új irányok felé történő elmozduláshoz.

Az életvezetési újratervezésnek időről időre érdemes helyet adni az életünkben, különösen fontos pillanatokban, mint például az életünk nagy mérföldköveinél. Ugyanakkor új év kezdetén vagy születésnapokon is meglephetjük magunkat vagy szeretteinket ezzel a szolgáltatással.

Az életvezetési újratervezés egyéni konzultáció időtartalma 1,5–2 óra. A workshop előzetes otthoni felkészülést igényel öntől.

A workshop Skype-on vagy más online csatornán zajlik. Így ön bármilyen kényelmes helyről részt vehet, akár egy önismereti elvonulásról is. Ha azonban  a Velencei tó környékét választja, akkor személyesen is van mód az együttműködésre.

A Életvezetési újratervezés díja 25 000 Ft. A szolgáltatást a Karriershop.hu honlapon vásárolhatja meg, amelyet az Irány a shop! gombra kattintva ér el. Vegye fel velem a kapcsolatot időpontegyeztetésre az info@karriershop.hu-n vagy a 70-636-3538-as telefonszámon!

Életvezetési-újratervezés