Simon Sinek – Találd meg a miérted!

Szeretné tudni, hogy mi az a mélyen meghúzódó cél, vagy hit, ami lelkesedéssel tölti el?

3 órás online egyéni konzultáció

Simon Sinek író, motivációs sztrárelőadó szerint mindenkinek van egy MIÉRT-je, egy mélyen meghúzódó cél vagy hit, amiről könyvet is írt Találd meg a miérted! címmel. Mindannyian tudjuk, hogy mit és hogyan csinálunk, de nagyon kevesen tudjuk, hogy miért tesszük. A miértünk az a mély mozgatórugó, amely az életünknek értelmet ad. Ennek megsejtése, megtalálása erőket szabadíthat fel bennünk. Másrészről iránytű lehet ahhoz, hogy céltudatosabban éljük az életünket.

Amikor megtaláljuk a miértünket, világosabban látjuk majd, hogy kik vagyunk és mi a dolgunk a világban. Ezek pedig fix pontokat jelenthetnek az életünkben, amihez mindent viszonyíthatunk, például tudatosabb döntéseket hozhatunk.

A miértünk magját az élettörténeteink adják. Ha visszanézünk az életünkön, és kiemeljük a legfontosabb fordulópontokat, embereket, a jót, a rosszat, akkor mintázatokat találunk. A Találd meg a miérted! konzultáción segítek önnek megtalálni élete kiemelkedő, emlékezetes pillanatai között ezeket a kapcsolatokat.

A konzultáció célja, hogy a Simon Sinek módszerével eljusson a miértje legalább első vázlatához. Ha úgy érzi, nincs kivel elvégezze a könyv gyakorlatait, akkor bennem tapasztalt kísérőre talál. Egy biztonságos és bizalomra épülő teret hozok létre, amely segít önnek a miértje felfedezésében.

Különösen ajánlom önnek ezt a konzultációt, ha kedveli az önismereti írást mint módszert, mert meg fogom kérni arra, hogy készüljön fel előre az élettörténeteiből. Jó ezeket előre alaposan átgondolni és akár leírni, így a konzultáción már nem kell azon gondolkodni mi, hogy is történt az életében. Jó választás ez a fajta önismereti konzultáció akkor is, ha hisz abban, hogy van küldetése, de nem igazán tudja, vajon mi is lehet az.

A konzultáció: 45 000 Ft, online történik Skype-on vagy más online csatornán. Így bármilyen, az ön igényeinek megfelelő helyszínre is elvonulhat, a modern technológia segítségével találkozunk. Ha a Velencei tó környékén vonul el, akkor személyesen is van mód az együttműködésre.

A szolgáltatást a Karriershop.hu honlapon vásárolhatja meg, amelyet az Irány a shop! gombra kattintva ér el. Vegye fel velem a kapcsolatot időpontegyeztetésre az info@karriershop.hu-n vagy a 70-636-3538-as telefonszámon!