Új karrierirány – életútközépi újratervezés

3 órás egyéni online workshop

Érzi, hogy valami hiányzik az életéből? Változást szeretne a szakmai életútján, de nem tudja, merre induljon?

Ha ön is azok közé tartozik, aki éppen karrierújratervezésen gondolkodik, akkor ne keressen tovább! Ez a szolgáltatásom segít önnek a pályamódosításban és az életközepi úttalálásban. Legyen szó karrierújratervezésről vagy akár pályaváltásról, segítek önnek megtalálni az utat. Karrierje újratervezésével elindíthatja azok a változásokat, amelyek egy örömtelibb élethez segítik.

Önnek szól ez a szolgáltatásom, ha már régóta unja a jelenlegi munkáját, vagy úgy érzi, hogy nem fejlődik tovább a jelenlegi munkakörében. Szolgáltatásom segítségével megtalálhatja az új karrierlehetőségeket, és túljuthat a pályamódosítás akadályain.

2009 óta segítek embereknek az életközepi úttalálásban és a sikeres karrierújratervezésben. Válasszon engem, ha egy kipróbált módszerrel az életközepi úttalálás és karrier újratervezés módjait keresi. Segítenek önnek közelebbkerülni ahhoz, hogy továbblépjen jelenlegi helyzetéből.

Kérdései vannak? Látogasson el a karrierváltás honlapomra, ahol nagyon sok információt és segítséget talál újraorientációhoz.

Készüljön fel az életközepi úttalálásra és a karrierújratervezésre velem!

A workshop Skype-on vagy más online csatornán zajlik. Így ön bármilyen, az igényeinek megfelelő helyszínre is elvonulhat. Ha a Velencei tó környékét választja, akkor személyesen is van mód az együttműködésre.

A szolgáltatás díja 45 000 Ft. A szolgáltatást a Karriershop.hu honlapon vásárolhatja meg, amelyet az Irány a shop! gombra kattintva ér el. Vegye fel velem a kapcsolatot időpontegyeztetésre az info@karriershop.hu-n vagy a 70-636-3538-as telefonszámon!

Új karrierirány